Вхід | Реєстрація

Міліціонери викрили незаконний пункт прийому металобрухту

Міліціонери викрили незаконний пункт прийому металобрухту
Незважаючи на профілактичні заходи працівників міліції, що постійно вживаються з метою попередження порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом, «любителі» швидкого заробітку не припиняють крадіжки металевих виробів.
Так, співробітники Київського райвідділу міліції днями затримали 33-річного раніше судимого полтавця, який промишляв крадіжками каналізаційних люків. Вже встановлено щонайменше два факти протиправної діяльності, у наслідок чого ВАТ "Полтававодоканал" завдано збитків на загальну суму близько шести тисяч гривень.
Слід зазначити, що таку активність крадіїв металу провокують самі утримувачі численних незаконних пунктів прийому металобрухту, які не гребують прийомом каналізаційних люків, металевих огорож, ліній зв’язку та електромереж тощо.
Зазначена проблема не менш актуальна й для районних центрів області. Наприклад, 26 лютого у смт. Нові Санжари співробітники карного розшуку викрили 74-літнього пенсіонера, який у власному господарстві здійснював незаконний прийом металобрухту. З пункту вилучено понад тисячу кілограм брухту чорного металу, 38 кг брухту кольорового металу та ваги для зважування. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 213 ч.1 Кримінального кодексу України (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом).

Автор: Анна Одякова, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2011, 17:30 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації