Вхід | Реєстрація

Злодій обікрав родича та ще й залишив «автограф» на згадку…

До кременчуцької міліції, 14 січня 2011 року, надійшла заява від мешканця Кременчука з приводу квартирної крадіжки, зі слів чоловіка невідома особа викрала його ноутбук і музичний центр. 17 січня 2011 року ця ж людина повідомила правоохоронцям про крадіжку з її квартири ТV-тюнера, DVD-програвача та п’яти кришталевих ваз.
Розшуковці з’ясували, що злодій через кватирку вікна, проникав до квартири, розташованої на першому поверсі і безперешкодно виносив майно кременчужанина.
Проаналізувавши механізм скоєння злочину, правоохоронці висунули версію, що обидві крадіжки скоїла одна людина. Спочатку працівників міліції вразила нахабність злодія, який ризикнув вдруге повернутися до місця скоєння злочину, але незабаром все прояснилося. Необачний зловмисник після другого «візиту» залишив правоохоронцям зачіпку – власну курточку, з іменною квитанцією про сплату рахунку у кишені.
За підозрою у скоєнні крадіжок правоохоронці затримали 29-річного безробітного племінника потерпілого. Наразі Віталій (ім’я змінено) перебуває під вартою. Відносно приязного родича, який, як з’ясувалося, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки з квартири власного дядька, порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Чоловікові загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2011, 17:00 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації