Вхід | Реєстрація

На Полтавщині працівники міліції затримали зловмисників, які обікрали жінку на 20 тисяч гривень

На Полтавщині працівники міліції затримали зловмисників, які обікрали жінку на 20 тисяч гривень
Наприкінці січня в чергову частину Автозаводського райвідділу КМУ звернулась 40-річна мешканка Кременчука, яка повідомила про те, що невідома особа викрала з її гаража, який знаходиться в одному з гаражних кооперативів міста, речі на загальну суму 20 000 гривень.
Провівши ґрунтовну оперативну роботу розшуковці з’ясували, що крадіжку скоїли двоє містян, 21-го та 26-ти років. Затримавши підозрюваних, правоохоронці встановили, що один із зловмисників накинув оком на гараж містянки напередодні скоєння злочину, коли за наймом перевозив меблі з гаража, який жінка використовувала як складське приміщення.
Зокрема, хлопця «привабила» колекція алкогольних напоїв брендових марок вартістю близько 5 тисяч гривень. Як зізнався ініціатор злодіяння, умисел виник спонтанно під впливом побаченого. Молодик виклав замисел товаришеві і вже вночі спільники прийшли до гаража потерпілої.
Зламавши навісний замок, зловмисники викрали речі з гаража жінки. Однак, коли спільники планували продати викрадене і витратити виручені кошти на свої потреби, далекоглядним планам хлопців завадили правоохоронці. Злодіїв затримали і вилучили усі речові докази.
На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Автор: ВЗГ УМВС, за матеріалами Кременчуцького міського управління УМВС в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2011, 16:31 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації