Вхід | Реєстрація

Трагічний фінал кохання Руслана та Людмили з Полтавщини

Трагічний фінал кохання Руслана та Людмили з Полтавщини
До чергової частини Автозаводського райвідділу міста Кременчука 6 лютого надійшло повідомлення від оперативного чергового Кременчуцького міського управління міліції про те, що на одній із вулиць міста невідомий чоловік отримав ножове поранення.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка розпочала першочергові оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення особи підозрюваного у скоєнні нападу на 56-річного мешканця Кременчука.
Потерпілий був доставлений до лікувального закладу, але згодом помер у хірургічному відділенні міської лікарні від проникаючого ножового поранення серця, не приходячи до тями.
Оперативність та майстерність працівників міліції швидко дали позитивні результати щодо пошуку нападника. Правоохоронці затримали 34-річну співмешканку потерпілого, яка намагалася зникнути з місця скоєння злочину.
Наразі відомо, що Людмила (підозрювана) мешкала з Русланом (потерпілим) в його будинку близько двох років. Через епілептичну хворобу жінка не працювала, однак утримувала родину за рахунок пенсії.
У день трагедії Руслан та Людмила розпивали спиртні напої. Підігріті алкоголем вони почали сваритися. Під час раптової сварки жінка вхопила кухонного ножа, який лежав на столі, і вдарила ним Русланові у груди.
Перед смертю поранений чоловік вийшов на вулицю і попросив сусіда викликати карету «швидкої». Однак травма, яку дістав Руслан від «коханої», була смертельною і лікарі не змогли врятувати йому життя.
На даний час уже порушено кримінальну справу за фактом умисного вбивства. Жінка перебуває під арештом. У межах кримінальної справи судовим медикам доведеться дати відповідь на питання щодо осудності затриманої, яка, за попередньою інформацією, хворіє на епілепсію.

Автор: Тетяна Романчук, прес-офіцер Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2011, 15:16 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації