Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік вирішив позалицятися та отримав ножа в груди

Це було ввечері, 30 січня цього року. Мешканець Лубен, 54–річний Володимир , готувався зустрічати в себе вдома гостей. Ще вранці йому зателефонував знайомий і вони домовилися зустрітися увечері та «перекинути» парочку чарчин, так би мовити, по старій дружбі.
Швидко і непомітно пройшов день. І ось близько 19–тої години на порозі у Володимира зявився його друг Олег, разом із своєю сестрою Іриною та її співмешканцем Олександром (імена героїв змінені – від авт.). Усі троє мали веселий настрій та були вже напідпитку.
Господар радо зустрів гостей та швиденько, не гаючи часу, накрив на стіл. Вже весела компанія продовжила наливати і випивати. У перервах між розпиттям оковитої чоловіки виходили на вулицю попалити та поговорити. Розмови схмелілих людей та їх дзвінкий регіт доносився навіть до сусідів.
І ось саме під час одного із таких «перекурів» Володимир залишився у будинку разом з Іриною. Користуючись нагодою, що Олександр, її співмешканець, вийшов палити на вулицю, чоловік вирішив “позалицятися” до дівчини. В ті хвилини сп’янілий господар навіть уявити собі не міг, чим для нього обернуться ці “залицяння”.
Ірина і так мала запальний характер. А підігріта горілкою, вона від Володимирових “залицянь” практично вибухнула від гніву. Дівчина ухопила кухонний ніж і двічі вдарила ним надокучливого чоловіка.
Коли в будинок повернувся Олег з Олександром, то спочатку вони навіть не зрозуміли, що тут сталося і всі весело почали реготати та говорити Володимиру, щоб той не прикидався.
А вже буквально через декілька хвилин друзям Володимира було зовсім не до сміху. Вони побачили, що чоловік лежить на підлозі і стікає кров’ю.
Ірина розповіла своєму брату і співмешканцю про те, як усе сталось і втекла додому. Сусіди Володимира, почувши, що в його оселі коїться щось недобре, викликали карету швидкої медичної допомоги  та міліцію.
Міліціонери та медики спрацювали досить швидко і Володимира доставили до реанімаційного відділення Лубенської центральної міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення м’яких тканин тулуба.
А Ірину співробітники карного розшуку Лубенського міськвідділу міліції затримали та доставили до підрозділу наступного дня.
“Саме завдяки професійним і оперативним діям працівників карного розшуку нам вдалося так швидко розкрити цей злочин”,- говорить перший заступник начальника міськвідділу начальник кримінальної міліції Юрій Дяденко.
На сьогоднішній день стан здоров’я Володимира стабільний, його вже  перевели із реанімації до хірургічного відділення. Лікарі говорять, що він народився в сорочці, адже лезо ножа пройшло буквально у кількох сантиметрах від серця.
Щодо Ірини, то дівчина повністю визнала свою вину і зараз знаходиться на підписці про невиїзд. По даному факту слідчим відділом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (навмисне тяжке тілесне ушкодження). Тепер лише від вироку суду залежить подальше життя  Ірини. Проте й без  суду можна вже сказати, що воно буде в неї несолодке. Адже санкція цієї частини статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 8-ми років.

Автор: Олена Якимець, Інспектор по звязках з громадськістю Лубенського МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2011, 10:24 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації