Вхід | Реєстрація

Конфлікт з будівництвом в м.Червонозаводське

Мешканці будинку №21 по вул. Матросова в м.Червонозаводське звернулись з проханням до Голови райдержадміністрації Щурова В.С., голови Районної ради Борисенко В.І., голови міської ради м. Червоно заводське Сидоренку.В.В., начальнику екологічної інспекції Кузьменку Ю.В., головному редактору газети “Лохвицький край” Лісняку О.С., адвокату Панченко О.І.
Зміст звернення: Ми мешканці будинку №21 по вул. Червоно заводське вимагаємо заборони будівництва відділення банку на території зони зелених насаджень.
В зв'язку з появою невідомих осіб, які знищили дерева та кущі зеленої зони і почали підготовку майданчика під будівництво, мешканцями будинку були терміново проведені збори, на яких було вирішено відновити спиляні варварським способом дерева.
Рішення спілки було винесене: категорично заборонити будь-яке будівництво в зеленій зоні біля нашого будинку. Приймаючи його, мешканці спиралися на правила, за якими мешканці будинку мають право на площадку для відпочинку дорослого населення, для ігор дітей, для занять фізкультурою та вигулу собак.
Ст. 8 Закону “Про планування і забудову територій “ вимагає обов'язкового залучення представників територіальних громад для обговорення схеми планування забудівлі територій. Однак вона була проігнорована і в односторонньому порядку прийняте рішення про надання земельної ділянки.
Зарані вдячні за розуміння та просимо Вас розібратися з цим питанням, а саме не допустити будівництва.

Автор: За матеріалами ”Лохвицький край”


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2009, 14:45 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації