Вхід | Реєстрація

Двох міліцонерів звільнили через побиття полтавця

Двох міліцонерів звільнили через побиття полтавця
Двох працівників Октябрського райвідділу міліції Полтави звільнили з органів внутрішні справ та порушили кримінальну справу через застосування ними фізичної сили відносно жителя Полтави.
Уже колишні на сьогодні правоохоронці побили гумовими палицями полтавця Григорія Ярещенка. Як розповів Новинам Полтавщини начальник відділу зв'язків із громадськістю УМВС в Полтавській області Юрій Сулає, потерпілий був напідпитку, проте це не є виправданням для таких дій захисників закону. «При обласному управлінні міліції була створена спеціальна комісія, яка підтвердила факт перевищення службових повноважень - застосування заходів фізичного впливу. Ми не судді. Можна було обійтися складенням адміністративного протоколу. Дії цих працівників міліції були не зовсім професійні», - сказав він.
Уже місяць життя Григорія радше схоже на параноїдальну реальність. Чоловік стверджує, зараз він ходить вулицями рідної Полтави, постійно озираючись. Адже одного зловісного ранку до його спальні без запрошення завітали двоє незнайомців.
Непрохані гості вимагали підписати якісь документи, а потім наказали терміново збиратися. Незнайомцями виявилися правоохоронці. Вони потягли Григорія до міліції. Відвідини кабінету дільничних чоловік запам'ятав на все життя.
Коли Григорій Ярещенко, потрапив до міліції, один з дільничних запитав: Два, п'ять чи сім? Григорій, не розуміючи, обрав сімку. Що таке цифра сім - чоловік усвідомив занадто пізно. Виявилося, що за кожною цифрою приховано окремий вид тортур.
«Мені запропонували вийти з кабінету. Під час того як ми проходили біля дивану один з правоохоронців звалив мене на диван. Лицем донизу. Заламав руки. І почав бити дубинкою в районі поясниці», - розповів Григорій Ярещенко.
Біль пронизував тіло чоловіка. Він щосили намагався захищатися.
Допоки Григорій «знайомився» з дільничним, його дружина не знаходила собі місця. Телефон чоловіка мовчав, у відділку лише розводили руками. Мовляв, тут таких немає. Юля відшукала коханого посеред вулиці. Хлопець шкутильгав уздовж дороги. Жінка одразу повезла його до лікарні.
«Хворий Ярещенко поступив у хірургічне відділення нашої лікарні з діагнозом забій нирок, гематомами сідниць і лівого стегна», - повідомив Дмитро Фурман, завідувач хірургічного відділення 2-ї міської клінічної лікарні м. Полтава:
Так, говорить Григорій, правоохоронці йому помстилися за виклик міліції. Напередодні приймав гостей, ті щось між собою не поділили. І коли почалася бійка, хтось набрав «сто два». Згодом, ті ж люди порозумілися і скасували виклик. Але правоохоронці таки вирішили завітати до оселі нашого героя. За пів доби (!).
Відео-сюжет про історію побиття полтавця можна побачити у вівторок о 17.15 в програмі «Критична точка» на каналі «Україна».

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2011, 14:20 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації