Вхід | Реєстрація

На Полтавщині племінник зарізав рідного дядька

На Полтавщині племінник зарізав рідного дядька
До Кременчуцького райвідділу міліції 19 лютого з лікарні надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги з власного домоволодіння, що у селі Рокитне, до хірургічного відділення лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді порізів на шиї доставлено 70-річного Дмитра.
При виїзді на місце пригоди слідчо–оперативної групи були встановлені всі обставини злочину. Міліціонери з’ясували, що вранці 19 лютого 52-річний племінник Олександр, мешканець цього ж села Рокитне, завітав у гості до свого рідного дядька Дмитра.
Під час бесіди та вживання спиртних напоїв між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. В ході цієї бійки Олександр узяв зі стола ніж та наніс родичу декілька ударів в область шиї. Після чого сів за стіл та почав допивати горілку.
Швидку допомогу викликала дочка потерпілого, яка в цей суботній ранок зайшла до стікаючого кров’ю батька у гості. Але було вже пізно. І хоч лікарі до останнього боролися за життя Дмитра, нажаль, після проведеної операції, він помер.
На даний час Олександр затриманий. Проти нього порушено кримінальну справу за ст. 121 частиною 2 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Розпочате досудове слідство, в ході якого слідчий ретельно вивчить всі обставини події та надасть належну правову оцінку діям підозрюваного. Останню ж крапку у справі поставить суд.

Автор: Андрій Федорненко, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кременчуцького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2011, 16:50 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації