Вхід | Реєстрація

«Я вийшов з дому щоб щось вкрасти», - зізнався злодій правоохоронцям Полтави

Відповідаючи слідчому на запитання затриманий починав пояснення про скоєнні ним злочини однаково «близько першої (другої) години ночі я вийшов з дому з метою щоб щось викрасти, так як в мене не було грошей...».  Далі розповідав як ходив поміж гаражів, сараїв і роздивлявся на те що можна було поцупити.
Чоловік розповів, що якось потрапивши на територію одного з навчальних закладів в м.Полтава, в тиловій частині будівлі він помітив двері. Зловмисник вирішив їх зламати щоб щось звідти викрасти.
Коли злодій проник всередину, то побачив що то було складське приміщення. В якому крадій  знайшов справжній скарб: 2 мішки з мукою, та півмішка з цукром, ящик з маргарином та ящик з сосисками, далі - яйця, фарш, олія та багато інших продуктів харчування. Не довго думаючи, крадій здійснив ходку за ходкою й попереносив свій «улов» у схованку неподалік. Після чого на санчатах поперевозив викрадене до себе додому.
Наступного ранку взяв цукор, цукерки, печиво і пішов на Центральний колгоспний ринок їх продавати. Все швидко спродав, бо зрозуміло, що перед ціною, яку встановив «реалізатор» ніхто не встояв.
Виручені гроші злодій витратив на свій розсуд. Наступного дня  зібрав яйця, які до речі вціліли, олію, каву і знову швиденько «реалізував» на ринку. Що не продав, то з’їв сам.
Для крадія це був солідний улов. Адже раніше крадій, виходячи з дому (для того щоб щось викрасти), зламував запори на дверях сараїв і погребів.  Викрадав заготовлену господарями  на зиму картоплю, яблука, цибулю, капусту, тощо.
Кожного разу чоловік наступного дня після завершення «справи» неодмінно йшов на ринок реалізовувати крадене. Діло було не хитре, бо бажаючих придбати продукти удвічі, а то й утричі дешевше було чимало.
Цього разу оперативникам Октябрського РВ ПМУ вдалося розкрити цілу низку злочинів скоєних раніше неодноразово засудженим 38 річним мешканцем м.Полтави. Після завершення слідства кримінальна справа буде направлена до суду. Суд винесе свій вердикт щодо покарання зловмисника.

Автор: Світлана Росса, помічник начальника Октябрського РВ ПМУ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2011, 16:03 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації