Вхід | Реєстрація

За образу футболістів «Ворскли»

За образу футболістів «Ворскли»
Близько 2-ї години ночі 5 березня у Полтаві працівники міліції, під час патрулювання вулиці Жовтневої, затримали трьох осіб, які розклеювали листівки з образливим для футболістів змістом. На зауваження правоохоронців особи не реагували та висловлювалися нецензурною лайкою.
Із метою припинення правопорушення та встановлення осіб, трьох молодих чоловіків було доставлено до Октябрського райвідділу міліції міста Полтави.
Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що затриманими є мешканці м. Харкова: 17-тирічний Дмитро, 19-тирічний Артем та 18-тирічний Максим, які прибули в Полтаву напередодні футбольного матчу між «Металістом» та «Ворсклою». Під час візуального огляду речей «фанів» «Металіста» правоохоронці також виявили 6 балончиків із фарбою та трафаретом з нецензурним текстом.
Наразі відносно осіб складено адміністративний протокол за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції). Санкціяданої статті передбачає накладення штрафу в розмірі від 136 до до 255 грн., або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2011, 17:22 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації