Вхід | Реєстрація

Просто приміряв штани...

Просто приміряв штани...
Нарешті прийшла така довгоочікувана весна. З перших весняних днів заблищало привітне сонечко, потихеньку тане сніг і природа починає прокидатися від зимового сну. Перші весняні промені радують усіх навколо, а люди в очікуванні чогось нового і цікавого.
І ось саме в перший день весни 1 березня цікава історія сталася в одному із магазинів м. Лубен. Продавчиня магазину Олена К. (ім’я змінено), розповідає, що це був звичайний робочий день. Вранці вона прийшла до магазину. Спочатку покупців майже не було, а вже ближче до обіду почали потихеньку заходити. Жінка показавуала покупцям новий одяг, який напередодні було завезено в магазин, розповідала скільки що коштує та привітно посміхалась до людей.
Через деякий час в магазині з’явився чоловік. Він був у нетверезому стані. На вигляд йому було років 30-ть. Олена говорить, що підійшла до незнайомця та запитала у нього чим вона йому може допомогти? Чоловік їй відповів, що йому потрібні штани і роздягальня, де можна було б їх приміряти. Усміхнена і привітна продавчиня підібрала для покупця брюки і провела його в роздягальню. Та хіба жінка тоді могла знати чим саме закінчиться примірка?
Вдягнувши новенькі, гарні брюки чоловік хиткою ходою попрямував до виходу, але там його перехопила Олена з вимогою, щоб він негайно розрахувався за штани. Знахабнілий покупець відповів, що нізащо він платити не буде і взагалі це його брюки і він у них сюди прийшов. Потім з усієї сили штовхнув жінку так, що вона впала на підлогу. Та вийти з магазину цьому дивакуватому покупцю таки не судилося. Бо доки він розбирався з Оленою, платити йому чи не платити за штани, напарниця жінки викликала міліцію. Працівники міліції миттєво прибули на місце події і саме в магазині й затримали «злісного неплатника» за придбаний товар.
Доставивши цього хулігана до міськвідділу співробітники міліції установили, що ним виявився 32-річний Микола, раніше судимий і, до речі, неодноразово, за крадіжки, шахрайства та грабежі, мешканець Лубен.
На сьогоднішній день відносно чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, а по даному факту збираються матеріали перевірки та вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України.
Ось так Микола просто наприміряв штани, років, напевне, на декілька.

Автор: Олена Якимець, інспектор по звязках з громадськістю Лубенського МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації