Вхід | Реєстрація

Ніч із красунею коштує золота

Ніч із красунею коштує золота
У цьому на власному досвіді переконався 25-річний житель Мар’янівки.
Хлопець звернувся до Новосанжарського райвідділу міліції та повідомив, що у нього у Нових Санжарах вкрали коштовну золоту печатку. Після того, як на місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником райвідділу Сергієм Махном, правоохоронцям вдалося відтворити обставини зникнення золотої прикраси та з’ясувати особу крадія.
Отже, того дня 25-річний Андрій (ім’я змінено — авт.) приїхав із Мар’янівки до Нових Санжар. У селищі він зустрів компанію знайомих — хлопця та двох дівчат. За якийсь час вони вчотирьох вирішили «обмити» зустріч та вирушили на квартиру до одного учасників компанії — жителя селища. Там вони довго розпивали горілку — гулянка затягнулась до пізньої ночі. Зборений алкоголем Андрій заснув у одній з кімнат. А коли вранці прокинувся із важкою з похмілля головою, то із подивом помітив, що з його пальця зникла масивна золота печатка. Зникла і дівчина, із якою вони увечері так мило бесідували за пляшкою оковитої. Сам Андрій, можливо, і не пов’язав між собою ці два зникнення. А от правоохоронцям це співпадіння видалося дуже підозрілим. Як з’ясувалося невдовзі, підозри ці були цілком виправданими. Адже саме знайома Андрія — 20-річна Світлана (ім’я змінено — авт.) — викрала його золоту печатку. Дівчина прокинулась вранці і побачила, що усі учасники гучної гулянки міцно сплять. Подивившись на Андрія, вона побачила у нього на пальці масивну печатку. Стягти її із пальця сонного хлопця було, як кажуть, справою техніки. Заволодівши цінною прикрасою, дівчина одразу ж почала думати — як її позбутися. Незабаром знайшовся і покупець, який погодився віддати за важку золоту річ 700 гривень. Ця сума видалася дівчині цілком пристойною. Отримавши гроші, Світлана одразу вирушила їх витрачати. Це їй вдалося непогано, адже до моменту затримання правоохоронцями у неї вже не залишилося жодної гривні від отриманої за продаж печатки суми. Світлану затримали вже наступного після скоєння крадіжки дня. Наразі проти дівчини можуть порушити кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. А от для Андрія цей випадок повинен стати уроком. По-перше, що пити шкідливо взагалі. А пити із симпатичними дівчатами — і шкідливо, і дорого…

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2011, 18:41 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації