Вхід | Реєстрація

Правоохоронці упіймали обкрадача дитячого магазину

Правоохоронці упіймали обкрадача дитячого магазину
За принципом «від злочинця до злочину» полтавська міліція змогла розкрити крадіжку дитячих речей з магазину. Власники крамниці у Ленінському районі міста Полтава були надзвичайно здивовані, коли працівники батальйону патрульної служби самі повідомили їм про викриття злодюжки, який на днях викрав з вітрини їхнього магазину набір постільної білизни для немовлят вартістю 475 гривень та два дитячі рюкзаки по 20 гривень кожен.
20-річного полтавця з викраденими речами патрульні зустріли на Центральному ринку міста Полтава. Молодик саме намагався спродати дитячі речі перехожим.
На дивну «розпродажу» Юрій Сліпченко, командир II взводу та Роман Глоба, командир I взводу батальйону патрульної служби Полтавського міського управління відреагували вчасно, поцікавившись походженням даних речей. Хлопець, зрозумівши, що йому не відвертітися, зізнався у крадіжці правоохоронцям.
Як з’ясувалося, полтавець скоїв крадіжку вдень. Він зайшов до магазину та в момент, коли продавчині були відсутні у одному із торгівельних залів, молодик вхопив перше, що трапилося йому на очі та вийшов геть.
Наразі речові докази вилучено. Порушено кримінальну справу за статтею 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Ведеться слідство.

Автор: Алла КВІТА, інспектор ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації