Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині браконьєри наловили собі кримінальну справу

На Кобеляччині браконьєри наловили собі кримінальну справу
Збиток майже у 4 тисячі гривень і кримінальна справа – такий улов чотирьох горе-рибалок, які поблизу села Світлогірськ Кобеляцького району, на річці Ворскла, займалися незаконним виловом риби. Затримані браконьєри не працюють і займаються риболовлею не для задоволення, а заради наживи.
Під час проведення чергового оперативно-профілактичного рейду на річці Ворскла, правоохоронці впіймали на гарячому чоловіків, 40-ка та 44-х років, коли спритники виловили майже по 30 кілограмів риби на суму більше 2 000 гривень.
Незабаром, на очі правоохоронцям потрапили і двоє молодиків, які до приходу міліціонерів встигли виловити майже по 30 кілограмів риби на суму близько  2 тисяч гривень.
Наразі усю «здобич» та знаряддя лову у рибалок вилучено.
Відносно чоловіків вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконне заняття водним добувним промислом). Санкція вказаної статті передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, із конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації