Вхід | Реєстрація

Полтавська обласна прокуратура заявляє позови до семи кредитних спілок

Так згідно зі статтею 36 частиною першою Закону України «Про прокуратуру» в інтересах громадян до кредитної спілки «Лубно» пред’явлено 175 позовних заяв на загальну суму 2 мільйона 21 тисяча гривень. З них 167 розглянуто і задоволено на суму один мільйон 862 тисячі. Інші позови перебувають на розгляді.
Пред'явлено позови і до кредитної спілки «Полтава – капітал» на загальну суму 120 тисяч гривень за чотирма заявами. Розглянута і задоволена на даний момент одна на суму вісім тисяч гривень. Інші перебувають на розгляді.
До кредитної спілки «Трійця» пред’явлено 3 позови на загальну суму 52 тисячі гривень, всі розглянуті і задоволені.
До кредитної спілки «Перше кредитне товариство» заявлено 35 позовів на суму 983 тисячі. Розглянуто і задоволено один позов на суму 14 тисяч гривень, інші перебувають на розгляді.
По одному позову пред’явлено до кредитної спілки військовослужбовців та правоохоронних органів «Офіцерська спілка» на суму 277 тисяч гривень та до спілки «Добробут Полтавщини» – 11 тисяч 900 гривень. Вказані позови розглянуті і задоволені.
До кредитної установи «Спілка пенсіонерів України» заявлено 61 позов на загальну суму один мільйон 172 тисячі гривень. Усі позови розглянуті і задоволені.
Інформація підготовлена за даними Прокуратури Полтавської області.
Нагадаємо: напередодні вкладники кредитної установи «Спілка пенсіонерів України» пікетували будівлю прокуратури з вимогою посприяти їм у поверненню їхніх коштів.

Автор: Руслан Гунько, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації