Вхід | Реєстрація

У Полтаві чоловік обладнав підвал багатоповерхівки для виготовлення наркотиків

У Полтаві чоловік обладнав підвал багатоповерхівки для виготовлення наркотиків
У місті Полтава в одній з багатоповерхівок 39-річний колишній слюсар обладнав підвальне приміщення під місце для виготовлення наркотиків. Близько місяця чолов’яга ретельно приховував своє «ремесло» – змайстрував витяжку, через яку наркотичні пари з підвалу виходили подалі від будинку на вулицю, а також закрив душники, щоб мешканці не відчували різкий запах ацетону в під’їзді.
Правоохоронці Октябрського райвідділу міліції міста Полтава, отримавши оперативну інформацію про можливе виготовлення наркотиків у житловому будинку, оперативно відреагували та затримали чоловіка «на гарячому». Він саме готував наркотичний засіб, схожий на «первітин».
Підвал, в якому виявили лиходія, нагадував скоріше всього жилу оселю. Там було усе необхідне – стіл, ліжко, телевізор та електроплитка. Також оперативники виявили близько півлітра прекурсорів, 20 мл рідини, зовні схожої на «первітин», а також обладнання, за допомогою якого й виготовлявся наркотик.
Чоловік зізнався правоохоронцям, що наркотик він готував у підвалі для власного вживання. Сам він проживає разом з батьками в іншій квартирі. Наркотики заполонили його життя ще десять років тому. Пізніше наркоманія штовхнула чолов’ягу до скоєння крадіжок, а тому за плечима спритника не один рік, проведений за гратами.
Наразі дана особа затримана. Речові докази вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці збирають усі необхідні матеріали для порушення кримінальної справи.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2011, 18:17 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації