Вхід | Реєстрація

На Полтавщині хлопець крав, аби поповнити рахунок на мобільному телефоні

На Полтавщині хлопець крав, аби поповнити рахунок на мобільному телефоні
Днями до чергової частини Чутівського райвідділу міліції звернувся працівник одного із товариств села Кочубеївка та повідомив, що невідома особа проникла до гаражів фірми, звідки викрала запчастини до сільськогосподарської техніки на загальну суму більше 2 тисяч гривень.
Вжитими розшуковими заходами дільничні інспектори міліції Чутівського РВ невдовзі затримали 17-річного непрацюючого місцевого мешканця, у якого було вилучено рештки металевих запчастин. Як стало відомо, крадіжки з даного товариства хлопець здійснював декілька разів.
Першу кримінальну «вилазку» хлопець скоїв 2 березня поточного року. Вдало прокравшись на територію товариства, він виніс та вивіз звідти металеві запчастини на суму більше тисячі гривень. Викрадений метал хлопець продавав односельцям «на власні потреби». Так, одна із мешканок Чутівського району майже за безцінок поповнила своє господарство парою залізних труб.
Коли товар майже закінчився, хлопець вирішив поновити свої запаси. Та тільки-но виніс запчастини за територію товариства, як почув голоси. Злякавшись, хлопець покинув «здобич», вирішивши повернутися пізніше. Та не встиг. Невдовзі був затриманий дільничними інспекторами міліції Чутівського РВ УМВС Полтавської області.
Правоохоронцям юний крадій зізнався, що місяцем раніше він хотів влаштуватися у це товариство на роботу, та його не прийняли. Саме тоді й запримітив багато металевих виробів і вирішив частину з них «приватизувати».
Раніше хлопцеві вже доводилося спілкуватися з правоохоронними органами за крадіжку велосипеду. Цей вчинок злодій пояснює бажанням підзаробити. З його слів: «треба було поповнити рахунок мобільного телефону»!
За крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, відносно хлопця вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України і загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2011, 11:19 | Чутове | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації