Вхід | Реєстрація

Чоловік не хотів відпускати від себе дружину і ненароком зламав їй руку

Чоловік не хотів відпускати від себе дружину і ненароком зламав їй руку
До новосанжарських правоохоронців стосовно цього інциденту звернулася не сама постраждала, а медики центральної районної лікарні. Вони і повідомили міліціонерів про те, що до медичного закладу доставили жінку із слідами тілесних ушкоджень та переломом руки. Працівники міліції, які виїхали за викликом, оперативно перевірили отриману інформацію і невдовзі з’ясували, як саме жінка отримала перелом.
Того дня чоловік з ранку вже був, як то кажуть, «хорошим». Прийнявши кілька чарок, які потрапили на «старі дріжджі», він швидко сп’янів і почав сваритися із дружиною. Жінка до пори терпіла. Але коли п’яне базікання їй вкінець обридло, вирішила поїхати до своєї матері та побути у неї принаймні до того часу, доки чоловік вихмелиться та проспиться. Але чолов’яга відпускати дружину не збирався. Як тільки вона вийшла із двору і попрямувала до автотраси, що проходила їхнім селом, чоловік подався за нею. Наздогнав, схопив за руку і у категоричній формі зажадав, щоб вона лишилася. Жінка не хотіла розмовляти із п’яним чоловіком і спробувала його обійти та вийти на дорогу. Тоді розлючений чоловік штовхнув її так, що жінка з розгону впала на землю, невдало підвернувши під себе руку. І одразу ж, іще лежачи на землі, відчула у руці сильний біль. Суперечку між подружжям побачила сусідка, яка і викликала «швидку». Медики, які прибули на місце, констатували у жінки перелом руки і викликали правоохоронців. Жінку госпіталізували, а от із чоловіком далі розбиралися міліціонери.
«Оскільки згідно акту судмедекспертизи жінка отримала тілесні ушкодження середнього ступеню складності, то проти її чоловіка була порушена кримінальна справа за статтею 128 Кримінального кодексу України «Необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження», – розповідає начальник Новосанжарського райвідділу міліції Сергій Махно.
Тепер на чоловіка очікують або громадські роботи, або обмеження волі на строк до двох років. Далі справа за рішенням суду.

Автор: Оксана Грузін, інспектор Новосанжарського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2011, 11:53 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації