Вхід | Реєстрація

На Полтавщині казкові герої навчають малюків правил пожежної безпеки

На Полтавщині казкові герої навчають малюків правил пожежної безпеки
Полтавська обласна філармонія спільно з Головним управлінням МНС Полтавської області розпочали показ вистави-уроку під назвою «Пожежна команда», яка розрахована на дітлахів дошкільних та молодших класів загальноосвітніх навчальних закладів. Під час показу вистави Гена крокодил та Чебурашка розповідають малюкам про дотримання правила пожежної безпеки, а підступна бабця Шапокляк намагається звабити дітей небезпечними пустощами з вогнем, сірниками чи запальничками. Також казкові герої здійснюють імпровізовану прогулянку до лісу і розповідають про те, наскільки тут небезпечно розводити вогнище і як звичайне багаття може перерости у велику пожежу. А ще, діти, навперебій, відповідають на запитання про дотримання правил пожежної безпеки у своїй домівці, беруть участь у естафетах та конкурсах, а також, тренуються викликати «пожежну команду» на випадок виникнення справжньої пожежі.

Автор: Центр пропаганди ГУМНС Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2009, 14:58 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації