Вхід | Реєстрація

Брати братів пограбували

Брати братів пограбували
Нещодавно до чергової частини Кобеляцького РВ УМВС з письмовою заявою звернулися раніше судимі брати: 44-річний Микола(Імена героїв змінені – від авт.) та його 41-річний брат Олексій, які мешкають у селі Свічкарево Кобеляцького району, а також їх 39-річний друг Богдан з Полтави про те, що 7 квітня року близько 23 години 50 хвилин до їх будинку проникли невідомі особи та відкрито заволоділи мобільним телефоном, зарядним пристроєм до нього та металевою пічною плитою.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що вищевказаними речами заволоділи троє молодиків, які були в стані алкогольного сп’яніння. Це були також брати: 26-річний Сергій та 28-річний Степан, які проживають в с. Трояни Кобеляцького району, раніше не засуджувалися, та їх товариш, раніше судимий 29-річний Григорій із села Марківка Кобеляцького району.
Невдовзі працівники міліції затримали підозрюваних. У грабіжників правоохоронці вилучили й речові докази. Міліціонерам зловмисники пояснили, що після вживання алкогольних напоїв вони прийшли до будинку в селі Свічкареве, де проживали Микола та Олексій, щоб з’ясувати спірне питання, яке в них виникло ще минулого року.
Під час конфлікту «непрохані гості» нанесли тілесні ушкодження власникам будинку та їх другу, розібрали грубу та забрали металеву плиту не забувши прихопити й мобільний телефон потерпілих.
«За вчинені протиправні дії відносно затриманих вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого статтею 186 частиною 3 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4-х до 8-ми років» - розповідає начальник Кобеляцького райвідділу міліції Сергій Терела.
Остаточну ж крапку у цій справі звісно поставить суд.

Автор: Віра Гомонюк, інспектор Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2011, 10:59 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації