Вхід | Реєстрація

Вона покохала його, а він — її комп’ютер

Вона покохала його, а він — її комп’ютер
До чергової частини Автозаводського РВ звернулася 19 – річна студентка із заявою про те, що з її квартири невідома особа, шляхом вільного доступу, викрала комп’ютер марки «LG», вартістю 2000 гривень.
Працівники карного розшуку Автозаводського РВ відразу ж встановили коло підозрюваних. Оскільки слідів несанкціонованого проникнення в квартиру не було, значить крадіжку скоїв хтось із «вхожих» до кола знайомих дівчини. Міліціонери не помилилися.
Виявилося, що потерпіла два тижні тому познайомилася з 27- річним чоловіком, якого запросила жити до себе. Те, що чоловік ніде не працював та не мав джерел фінансування, дівчину не насторожило. Та коли «закохані» прожили спільно лише перший день і дівчина на якийсь час вийшла у справах з квартири, новоспечений наречений швидко прихопив з собою комп’ютер та зник з її життя.
Правоохоронцям затриманий повідомив, що з самого початку мав намір втертися в довіру до дівчини та збагатитися за її рахунок. Ніяких ніжних почуттів хлопець до потерпілої не мав, тож і не став затримуватися в її квартирі – прихопив найцінніше і пішов шукати собі іншу «наречену».
Наразі щодо спритника обирається вид запобіжного заходу та вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Автор: Тетяна Романчук, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2011, 11:13 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації