Вхід | Реєстрація

Викрадений мопед знайшли по «гарячих слідах»

Викрадений мопед знайшли по «гарячих слідах»
Днями до міліції Кременчука з письмовою заявою звернувся 40 – річний мешканець міста і повідомив про те, що близько першої години ночі, біля одного з кафе, де він відпочивав, невідома особа здійснила крадіжку його мопеда «Вайпер», вартістю 1500 гривень.
Оперативний черговий, отримавши інформацію про злочин, миттєво орієнтував наряди батальйону патрульної служби, що перебували на маршрутах патрулювання, на його розкриття. По гарячим слідам нарядом БПС неподалік місця пригоди був затриманий місцевий мешканець 1991 року народження, який котив викрадений мопед по проїжджій частині.
Коли міліціонери підійшли до хлопця, той пояснив, що мопед належить йому і в баку закінчився бензин. Але у новоспеченого «власника» не виявилося при собі ні документів, ні ключів від транспорту. Згодом молодик, підпертий фактами, зізнався у скоєнні злочину.
Хлопець відразу ж був затриманий, а речовий доказ вилучений.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Автор: Тетяна Романчук, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2011, 10:57 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації