Вхід | Реєстрація

Кримінальний дует «гламурних леді» з Кременчука залишив хлопців з нічим

Днями до чергової частини Крюківського райвідділу міліції Кременчука звернулося двоє молодих хлопців із заявою про те, що напередодні двоє незнайомих дівчат вкрали в них мобільні телефони загальною вартістю 2000 гривень та гроші в сумі 150 гривень.
Як пояснили потерпілі, вони відпочивали в одному з розважальних закладів міста де й познайомилися з двома дівчатами. Через декілька годин проведеного разом часу новоспечені знайомі вирішили поїхати в сауну. А під ранок пари поїхали на квартиру до одного з хлопців. Підігріті алкоголем та зморені кавалери миттю позасинали, а дівчата, прихопивши мобільні телефони та гроші, подалися до себе додому. Вранці хлопці не знайшли ні дівчат, ні своїх речей. А дівчата вже зранку заклали один з мобільних телефонів в ломбард, а гроші поділили пополам та витратили їх на власні потреби.
 Через день працівниками міліції були встановлені особи «гламурних леді». Ними виявилися студентки одного з навчальних закладів Кременчука. Одна з дівчат була неповнолітньою. Правоохоронцям подружки пояснили, що на вихідних вони вирішили відпочити. Познайомилися з хлопцями, розважилися. А далі, вважаючи, що після бурної гулянки їх не запам’ятають, вирішили забрати собі речі хлопців в якості «подарунків».
Один мобільний телефон був вилучений міліціонерами на квартирі, яку винаймають дівчата, інший – у ломбарді. Щодо кримінального дівочого дуету вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена повторно, або за попередньою змовою осіб). Такі дії караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Автор: Тетяна Романчук, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2011, 13:21 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації