Вхід | Реєстрація

Наркоман вдало «нарозводив» дальнобійників на 7 тисяч гривень

Наркоман вдало «нарозводив» дальнобійників на 7 тисяч гривень
Протягом тижня до міліції Кременчука надійшло декілька заяв від місцевих водіїв про те, що невідома особа під приводом продажу дешевих паливно-мастильних матеріалів заволоділа їх грошовими коштами в загальній сумі близько семи тисяч гривень.
За показами потерпілих було встановлено, що невідомий чоловік підходив до водіїв біля місць паркування та пропонував придбати бензин чи дизпаливо за півціни, переконуючи, що на АЗС у нього працює товариш, який робить йому великі знижки. Коли водії, заїхавши на вказану шахраєм АЗС, віддавали чоловікові гроші, той промовляв заправнику: «Повний бак!», йшов наче до каси, а потім стрімко тікав з території автозаправки.
Таке нахабство зловмисника ще більше заінтригувало міліціонерів. Провівши ретельну перевірку по даних фактах оперативники невдовзі встановили, що місцевим «Остапом Бендером» є раніше судимий 38-річний кременчужанин. З’ясувалось, що, чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство. Однак не гребував і крадіжками.
Підозрюваний у скоєнні злочину Іван ( ім’я змінене, від авт..) рік тому звільнився з місць позбавлення волі. Зараз перебуває на обліку, як наркозалежна особа. Чоловік намагався лікуватися від наркозалежності по метадоновій програмі (замісна терапія). Та жага до наркотику перемогла страх перед відповідальністю за свої вчинки. Як кажуть дільничні інспектори Крюківського райвідділу міліції, шахрайство та обман у Івана в крові. Проведеною перевіркою також було встановлено, що зловмисник часто пропонував водіям – далекобійникам придбати у нього великий об’єм пального зі знижкою. Наразі проводиться подальша перевірка на причетність Івана до аналогічних злочинів.
Відносно підозрюваного вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України ( шахрайство). Враховуючи минулі «здобутки» чоловіка, його вчинку буде надана адекватна правова оцінка.

Автор: Тетяна Романчук, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2011, 13:44 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації