Вхід | Реєстрація

«Віддячив» чоловікові за допомогу ножем у живіт

«Віддячив» чоловікові за допомогу ножем у живіт
Днями до чергової частини Крюківського райвідділу міліції Кременчука від оператора швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць міста 57- річний мешканець Кременчука отримав ножове поранення в живіт від невідомого та доставлений в реанімаційне відділення міської лікарні.
Співробітники карного розшуку Крюківського РВ КМУ одразу розпочали пошуки особи, яка нанесла ножове поранення потерпілому. Згодом міліціонери встановили, що нападником виявився раніше судимий 56-річний кременчужанин.
Також правоохоронці з’ясували, що чоловік ніде не працював. Заробляв собі на життя тим, що ловив на березі Дніпра рибу у невеликій кількості та продавав її охочим.
Того фатального дня підозрюваний зловив декілька кілограмів риби та вирушив у пошуках покупця. Підійшовши до незнайомої пари (чоловіка та жінки) підозрюваний запитав у них, де можна продати рибу. Незнайомці погодилися йому допомогти. Через деякий час рибу було продано, а на кошти, виручені з продажу, новоспечена компанія купила горілки та вирішила прилити «нове знайомство».
Під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка. В ході з’ясування стосунків потерпілий отримав удар ножем в живіт від «новоспеченого знайомого». Після нанесення ножового поранення нападник втік.
А потерпілий від отриманого поранення згодом помер в реанімаційному відділенні міської лікарні.
Зловмисника оперативники затримали за місцем проживання. Вдома у підозрюваного знайшли і знаряддя злочину - ніж. На запитання міліціонерів, чому чоловік наніс ножовий удар потерпілому, останній пояснив, що йому не подобається, коли на нього підвищують голос.
На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Автор: Тетяна Романчук, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2011, 11:19 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації