Вхід | Реєстрація

Від «помічників» прийшлося тіка на сусідський балкон

Від «помічників» прийшлося тіка на сусідський балкон
Днями, до Комсомольського міського відділу міліції надійшов виклик по телефону «102», в якому особа просила прибути наряд міліції до однієї з квартир міста та допомогти. Черговим миттєво була зорієнтована слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на допомогу людині. За декілька хвилин правоохоронці були на місці. На працівників міліції чекав 47-річний громадянин із закривавленим обличчям, якого правоохоронці миттєво відвезли до приймального відділення Комсомольської міської лікарні для надання невідкладної медичної допомоги.
Лікарі встановили, що громадянину нанесли тілесні ушкодження та зламали ніс. Отримавши лікарську допомогу, потерпілий розповів стражам порядку про події того вечора. Чоловік пояснив, що близько 21 години він повертався з роботи. Підходячи до дому, в якому він проживає, вирішив відпочити після тяжкого робочого дня. Придбавши пляшечку пива потерпілий сів на лавочку біля під’їзду свого будинку та вирішив її випити. Поруч сиділи двоє молодиків, з якими зав’язалася розмова. Чоловік почав скаржитися молодим людям на своє життя-буття. Зокрема, розповів історію про те, як декілька тижнів тому він познайомився з жінкою, якій не було де заночувати. Пожалівши її, чоловік запропонував бідолашній пожити у його квартирі. Остання погодилась. Але побачивши що жіночка не дуже порядна та зловживає спиртним, чоловік згодом попросив її виселитися. Проте квартирантка не збиралася залишати житло і чоловік не знає як її позбутися.
Прослухавши сумну історію потерпілого, молоді хлопці одразу ж запропонували свою допомогу. В обмін на послугу вони попросили лише почастувати їх алкоголем. Чоловік погодився.
Піднявшись до квартири, молодики побачили захмелілу жінку, яку вони попросили залишити помешкання. Зорієнтувавшись в ситуації, «леді» покликала одного з хлопців на кухню та, напошепки, запропонувала обібрати господаря і відпочити разом з нею.
Хлопець із радістю з пропозицією жінки погодився і разом із своїм товаришем раптово кинувся лупцювати господаря квартири. Коли потерпілий упав, молодики зняли з нього золоту та срібну каблучки, та почали вимагати гроші. Викрутившись із цупких лап нелюдів, потерпілий підскочив до балкону та миттєво переліз по ньому до сусідів, не зважаючи, що це був п’ятий поверх.
Із сусідської квартири він і викликав міліцію, яка одразу прибула на місце події. І хоч кривдники з квартири втекли, але вже на ранок вони були затримані разом із «леді» та давали покази у міськвідділі. Зловмисниками виявилися непрацюючі місцеві мешканці 20- ти та 27- річного віку, які вже не одноразово мали проблеми з законом, та 24- річна дівчина. Наразі речові докази вилучені. За даним фактом слідчим відділом Комсомольського МВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ст.187 ч.2 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Автор: Дмитро Біловусько, помічник начальника Комсомольського МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2011, 14:42 | komsomolsk | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації