Вхід | Реєстрація

Гадяччанин збував людям психотропні речовини

Гадяччанин збував людям психотропні речовини
Майже щотижня правоохоронці документують злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Але їх кількість все одно не зменшується. З кожним днем список речовин та препаратів, які незаконно вживають наркозалежні особи, тільки зростає.
Одним із поширених і надзвичайно небезпечних для здоров’я наркотиком є «первітин». Саме «первітин» найчастіше намагається спробувати молодь.
За його виготовлення, збут та поширення законодавством України передбачена кримінальна відповідальність.
На початку травня поточного року, працівниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Гадяцького РВ УМВС була отримана інформація про те, що 27-річний житель Гадяча, Олексій (ім’я змінено), який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів, знову займається збутом психотропної речовини - «первітину».
Провівши ряд оперативно-розшукових заходів міліціонери з’ясували, що інформація підтвердилася.
Очільник Гадяцького райвідділу міліції Володимир Пархоменко повідомив: «Спочатку міліціонерами було зафіксовано два факти збуту «первітину», а потім, згідно постанови суду, за місцем проживання Олексія проведено обшук. В ході обшуку було виявлено та вилучено психотропну речовину «первітин», наркотичну речовину «канабіс» та декілька уже використаних медичних шприців».
Наразі по даному факту слідчим Гадяцького РВ вже порушено кримінальну справу по статті 307 ч.2 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.Триває досудове слідство.

Автор: Інна Ященко, старший інспектор Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2011, 11:15 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації