Вхід | Реєстрація

Викладач вимагав від студента півтори тисячі гривень

Викладач вимагав від студента півтори тисячі гривень
З початком літньої екзаменаційної сесії у правоохоронців додалося роботи з викриття хабарників серед викладачів навчальних закладів. Так, днями співробітники управління боротьби з економічною злочинністю затримали викладача одного з коледжів Полтави, який вимагав та отримав хабар в розмірі 1500 гривень від 20-річного студента за успішну здачу іспиту. Наразі горе-виклачу загрожує відповідальність за статтею 368 ч.2 Кримінального кодексу України (одержання хабара).
Також правоохоронці затримали директора гаражного кооперативу, який побажав «підзаробити» на видачі довідки, призначеної для оформлення технічної документації в БТІ. За видачу зазначеного документа чоловік вимагав та отримав хабар в сумі 200 доларів США від 41-річного полтавця. Тож відтепер директор кооперативу замість довідок підписує протоколи слідчих дій.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2011, 14:36 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації