Вхід | Реєстрація

У Полтаві ревнивець до смерті забив залицяльника своєї співмешканки

У Полтаві ревнивець до смерті забив залицяльника своєї співмешканки
Лише декілька днів пройшло відтоді, як у Київському районі міста Полтави п’яний чоловік, приревнувавши співмешканку до свого знайомого, викинув її з вікна третього поверху, як сталася нова трагедія на ґрунті ревнощів. Цього разу ревнивець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, до смерті забив чоловіка, який, як йому здалось, приділяв забагато уваги його коханій жінці.
Тридцятичотирирічний Степан (ім’я змінено), прийшовши зі своєю співмешканкою Наталією у гості до її подруги, побачив там незнайомого чоловіка, який допомагав господарці засклити вікно. Звали його, як виявилося пізніше, Володимиром. Він був давнім приятелем власниці помешкання та знайомим його співмешканки. За стіл сіли всі разом. Випивши по декілька чарок горілки і захмелівши, Степан, за його словами, почав помічати, що новий знайомий проявляє знаки уваги його співмешканці. Коли чоловіки вийшли на вулицю покурити, між ними виник конфлікт. Вони почали сваритись, хапати один одного за одяг. Зрозумівши, що це може погано закінчитись, Наталія відвела Степана додому, де він відразу заснув.
Коли під вечір Степан проснувся, то співмешканки в квартирі не було. Перша думка, яка прийшла у ще далеко не тверезу голову чоловіка – пішла до подруги, а точніше - до її знайомого. Він швидко одягнувся та пішов по Наталію, по дорозі малюючи у думках страшні сцени зради коханої жінки. Щодо місця перебування співмешканки він не помилився – вона і справді була у подруги. «Коли ми прийшли додому, - говорить Наталія, - то п’яний чоловік відразу заснув. Я ж спати не хотіла і щоб не сумувати самій вдома, пішла на ринок «Балковий». Там побачила подругу, яка із Володимиром йшла зустрічати свого чоловіка. Після того, як приїхав її чоловік, ми купили горілки і знову пішли до неї додому. Володя вже тоді був дуже п’яний. Після чергової чарки його взагалі «розвезло» і ми відправили його додому».
На свою біду, не відійшовши від будинку і сотні метрів, Володимир зустрів розлюченого Степана. «Я запитав у нього, - говорить ревнивий чоловік, - де знаходиться моя співмешканка. Він відповів, що у подруги. Я вдарив його ліктем у голову, він упав. Я хотів іти далі, однак, Володя встав і я наніс йому ще декілька ударів по голові. Він знову впав. Коли я відійшов на декілька метрів, то побачив, що він встав і пішов». П’яний і побитий Володимир пішов у напрямку свого дому, однак, туди так і не потрапив.
Наступного ранку у непритомному стані його знайшли неподалік свого будинку. Автомобілем швидкої допомоги чоловіка було доставлено до реанімаційного відділення, де через три дні,  не приходячи до свідомості, він помер. Після розтину тіла, медики зробили висновок, що смерть Володимира настала внаслідок черепно-мозкової травми.
«Висновок медиків про те, що смерть настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, - говорить перший заступник начальника Київського РВ міста Полтави капітан міліції В’ячеслав Драчевский, - ми отримали, фактично, через три дні після того, як йому були нанесені ці тілесні ушкодження. Це дуже ускладнило нашу роботу і працівникам райвідділу довелося докласти чималих зусиль, щоб з’ясувати усі обставини трагедії.  Обвинуваченого зараз затримано - він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, відносно нього порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За свої дії він може отримати від семи до десяти років позбавлення волі».

Автор: Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2011, 11:24 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації