Вхід | Реєстрація

Полтавська міліція першою повідомила власнику про крадіжку з його гаража

Полтавська міліція першою повідомила власнику про крадіжку з його гаража
Поки п’ятеро молодиків «чистили» гараж приватного підприємця, останній навіть не здогадувався про це. За тиждень, поки 40-річний Валентин (ім’я змінено, - від авт.) не навідувався до свого гаражу, молодики за три рази винесли з нього елементи торгівельного обладнання на суму близько 300 тисяч гривень.
Про те, що Валентина обікрали, він дізнався від працівників карного розшуку Полтавського міського управління, які першими за власника отримали інформацію про злочин.
«Про підозрілих хлопців, які вже декілька разів навідувалися до гаражного кооперативу в пізній час на таксі, нам повідомив полтавець, - розповів начальник відділу карного розшуку ПМУ УМВС України в Полтавській області, - ми перевірили дану інформацію і факт крадіжки з гаража громадянина підтвердився. Ми повідомили власнику та почали розшук осіб, причетних до скоєння злочину.»
Зрозуміло, що викрасти таку велику кількість металевих виробів одна особа не могла, а тому правоохоронці мали всі підстави вважати, що в даному випадку діяла група людей.
«Нам вдалося вийти на одного молодого чоловіка, який зізнався у скоєнні даного злочину, викривши і своїх спільників, - зауважив Олег Васильович, - як виявилося, зловмисники діяли в п’ятьох. Один з них – 28-річний молодик знаходився в розшуку за скоєння квартирної крадіжки у Київському районі».
Викрадене обладнання спритники здавали на металобрухт у селі Супрунівка Полтавського району. За тиждень молодики здали близько тони металолому. Виручені гроші вони витрачали на власні потреби. За словами начальника карного розшуку міста Полтава, усі вони мешканці обласного центру, безробітні, ведуть антигромадський спосіб життя.
Наразі особи затримані. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 5 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Правоохоронці перевіряють осіб на причетність до скоєння подібних злочинів в Полтаві.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2011, 11:58 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації