Вхід | Реєстрація

Просив грошей, а отримав ніж у серце

Просив грошей, а отримав ніж у серце
Так 2 грудня зі швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що по вул. Проектній виявлено труп чоловіка в калюжі крові.
Згідно акту судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть потерпілого настала внаслідок проникаючих колото-різаних пошкоджень голови.
На відпрацювання мікрорайону задіювлися усі служби Автозаводського РВ міліції та працівники Кременчуцького міського управління міліції.
Під час першочергових оперативних заходів працівниками міліції було встановлено особу померлого. Ним виявився 63-річний Володимир. Окрім цього працівникам міліції стало відомо, що у зв’язку з сімейними обставинами чоловік не мав постійного помешкання, зловживав алкоголем та був досить конфліктним. Того вечора потерпілого бачили напідпитку.
«Збирати докази та шукати винного довелося швидко та оперативно, при цьому не маючи жодної зачіпки, - говорить заступник начальника ГУ МВС - начальник Кременчуцького міського управління міліції Василь Овчаренко, - але ми його розкрили і я вдячний колегам за проявлений професіоналізм.»
Майже три доби правоохоронці відпрацьовували прилеглу територію, раніше засуджених. Під час опитування мешканців мікрорайону, дільничним інспекторам вдалося вийти на слід одного із чоловіків, який і став основним підозрюваним у скоєнні тяжкого злочину.
50-річний Геннадій має три судимості. У 27 років вперше потрапив за грати. Загалом же у в’язниці провів 15 років.
Чоловік не має реєстрації та постійного місця проживання. Після чергової відсидки осів у Комсомольську.
«29 листопада я приїхав до свого знайомого в Кременчук, звісно випивали і нам видалося, що мало, я пішов купити горілки і раптом побачив невідомого чолов’ягу, який почав до мене чіплятися та просити грошей. Грошей я йому не дав, тоді він почав мене ображати лайкою та намагався вдарити. Я дістав кухонного ножа та вдарив його в область вуха, останній упав. Я пішов геть»,- говорить Геннадій
Працівниками міліції влучено речовий доказ – кухонний ніж та одяг зі слідами крові.
По факту убивства порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Автор: www.mia.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2009, 11:39 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації