Вхід | Реєстрація

Студенти ПУЕТ на студреспубліці влаштували суд, прокуратуру та "Мафію"

Студенти ПУЕТ на студреспубліці влаштували суд, прокуратуру та "Мафію"
Проект студентської республіки – один з найпоширеніших молодіжних фестивалів в Україні. Студенти Полтавського університету економіки і торгівлі давно беруть участь у цьому заході. Нещодавно студенти цього вишу масово „емігрували” до студентської республіки ПУЕТ.
День розпочався з відкриття Студентської Республіки, проректором з науково-виховної роботи Анатолієм Бойком, за яким прослідували тренінги з юриспруденції, психології  організації громадських кампаній. Після цього республіканці мали змогу отримати досвід в орг-діяльнісному семінарі, на якому розглядалися наступні питання:
- Чого Ви очікуєте від Студентської Республіки?
- Які Ви бачите перспективи розвитку Студентської Республіки?
- Що б Ви зробили, якби були у складі магістрату?
Після цього жителі Студентської Республіки почали формувати партії, а ввечері відбувся суд. На ньому розглядалися різні позови, одним з яких був позов на Євгенія Павлова за те, що він змінював фото на паспорті.
По закінченню суду була «Gavana Party», яку організували DJ Президент Та MC Прокурор (Антон Мигаль та Кальченко Дмитро), на явку якої був обов'язковим дрес-код (одяг зеленого кольору). Цей захід мав великий успіх серед жителів республіки. Турнір зі студентської мафії, який проводила Марія Лічман, лишив сну майже всіх республіканців.
На другий день було зареєстровано дві партії «За Рідну В'єтнамщину» та «Народна справедливість». Із заходів будо проведено мультифестивалі « Перша Леді», «Містер СтудРеспубліки», «Студентська Мафія», «Нічна туса», «Кубок КВН», спортивні турніри, квест. У першому конкурсі перемогла Романович Марина, а віце міс СтудРеспубліки стала Криворучко Альбіна, в другому конкурсі перемогу дістав Козлов В'ячеслав.  Після цього Студреспубліканці влаштували весілля, як однополі, так і звичайні. Також не обійшлося і без сюрпризів. Сметаніна Маргарита при  одруженні з Павловим Євгенієм втекла з власного весілля, а Цебінога Олексій, Зуєв Станіслав та Жеребцов Анатолій відсвяткували тріо-весілля. Після цього, завдяки старанням Володимира Мась та Карпова Олександра, було проведено квест, який ввів усіх у новий формат гри, після якого розпочався КВН, який колосально всім підняв настрій.
На третій день з самого ранку почалися політ-агітації, бунт біля їдальні, бо місцева влада вирішила годувати Студреспубліканців за 3 полтоси (місцева валюта). Це обурило всіх та вимусило на повстання. О другій годині дня був влаштований масовий виїзд на річку всіх, окрім магістрату. Але деякі жителі залишилися. За цей час за присутності 8 виборців було обрано нову владу, партію «Партія Генерала Гривуса», на чолі з президентом - олігархом Карповим Олександром та Володимиром Мась, які підкупом минулої влади здобули перемогу. Ця подія всіх обурила було вирішено оголосити перевибори. На виборах перемогла партія «За Рідну В`єтнамщину», яка набрала 60% голосів виборців. До магістрату увійшли наступні жителі: Віблий Артем - президент, Звонков Євген, Жеребцов Анатолій, Біленко Яна, Ковтун Тетяна, Гаврилюк Андрій, Шаргородська Юлія, Хоменко Богдан, Павлов Євгеній, Тимченко Аліна, Храмов Ярослав.
Отже Студентська Республіка пройшла вдало, всі були задоволені проведенням цих днів з 1 по 4 червня, що було виражено на рефлексії.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2011, 13:20 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації