Вхід | Реєстрація

Арештанти-втікачі «змінили» керівництво міліції Миргорода

Арештанти-втікачі «змінили» керівництво міліції Миргорода
П’ять працівників особового складу, які чергували у частині 5 червня, тимчасово відсторонені від виконання обов’язків.
Нагадаємо, того дня із Миргородського ізолятору втекли двоє небезпечних арештантів.
Як повідомляють полтавські правоохоронці, в.о. начальника Миргородського міськвідділу призначений Максим Плаховський. Це відбулося 7 червня на нараді Миргородського міського відділу УМВС України в Полтавській області за участю першого заступника начальника обласної міліції, начальника УБОЗ УМВС Михайла Кривошея.
До цього майор міліції Максим Плаховський обіймав посаду начальника Котелевського райвідділу міліції. До пригоди з арештантами миргородським підрозділом керував Віктор Гунька. У зв’язку із роботою комісії, яка розслідує обставини втечі затриманих з-під варти, керівника, а також чотирьох його підлеглих, які чергували того дня, тимчасово відсторонено від виконання обов’язків. Перевірку проводять органи прокуратури та служба внутрішньої безпеки правоохоронців. До 13 червня стануть відомі результати роботи комісії та відповідні юридичні рішення щодо працівників Миргородського райвідділу. Про це «Полтавщині» повідомив керівник прес-служби полтавських правоохоронців Юрій Сулаєв.
Нагадаємо, вчора вночі одного із втікачів знайшли і повернули під варту.

Автор: Анна ДОВГОШЕЙ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2011, 14:57 | Миргород |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації