Вхід | Реєстрація

Феєрія дитячих робіт у конкурсі «Людина та ліс»

Феєрія дитячих робіт у конкурсі «Людина та ліс»
Конкурс дитячих робіт «Людина та ліс» у рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» об’єднав безліч небайдужих дитячих сердець. Участь у конкурсі на кращий малюнок мали змогу взяти учні 1-4 класів та 5-8 класів у написанні кращого твору. До 14 травня по області відбувся І етап конкурсу на рівні районів та державних лісогосподарських підприємств, де розглянуто 1134 робіт. Кращі 16 – подано до обласного управління лісового та мисливського господарства для участі у ІІ (регіональному) етапі конкурсу. Всі роботи школярів, що надійшли до фіналу обласного етапу, виконані на високому рівні, тому членам журі важко було обрати найкращих. Кожна дитина змогла виявити творчий підхід та індивідуальний характер, довести неповторність свого ставлення до природи через літературні чи живописні здібності. Твори насичені цікавими, часто персоніфікованими розповідями, спогадами з власного досвіду збереження лісових масивів. Красу та бережне ставлення до природи пропагували маленькі художники у своїх малюнках. Отже, головна мета конкурсу – підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини, успішно реалізована. Нагородження дітей завжди супроводжується урочистостями, що залишають яскраві миті у житті молоді. Зокрема, під час таких заходів проводять тематичні лекції про примноження лісових багатств та екскурсії територією управління, до музеїв міста, веселий відпочинок у кафе. Головна ж подія – нагородження фіналістів, відбулася в актовому залі, де начальник облуправління лісового та мисливського господарства Юрій Тараненко вручив цінні подарунки. Переможцями 2-го етапу конкурсу на кращий малюнок серед молодших школярів на тему «Людина та ліс» у рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках » стали: І- місце – Півень Іван, учень 3-го класу Великосорочинської ЗОШ Миргородського району (назва малюнку "Бережіть ліс"); ІІ- місце – Белей Валерія, учениця 4-го класу Великобудищанської школи Диканського району (назва малюнку "Майбутнє лісу в наших руках"); III - місце – Іпатова Інга, ученицю 2-го класу Старосанжарської ЗОШ Новосанжарського району (назва малюнку "Людина та ліс"). Найкращими літераторами стали: І - місце – Ворона Анна, учениця 8-го класу Лубенської ЗОШ №4 (назва твору "Лісове царство"); ІІ- місце – Хміловець Сергій, учень 8-го класу Червонознам’янської ЗОШ Кременчуцького району (назва твору «Людина та ліс»); ІІІ - місце – Лісняк Сабіна, учениця 7-го класу Старосанжарської ЗОШ Новосанжарського району (назва твору «Людина та ліс» ). Варто відзначити й оригінальні роботи Биченка Іллі, учня 3 класу Білецьківського НВК та Левадні Нелі, учениці 7 класу Котелевської ЗОШ № 2, які також не залишилися поза увагою журі й отримали заохочувальні подарунки. Опісля, традиційне фото на згадку з начальником управління та відвідування музею Володимира Короленка, де діти цікаво провели час і сповненні радощів перемог повернулися по домівках.

Автор: Лілія Гнатенко, прес-секретар Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації