Вхід | Реєстрація

Полтавці взяли першість з кіокушин карате

Полтавці взяли першість з кіокушин карате
У середній школі № 17 Полтави днями пройшов відкритий чемпіонат області з кіокушин карате.
Учасників чемпіонату привітав заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко, який зазначив: "Полтава вчетверте проводить чемпіонат такого рівня, і з кожним роком захід розширює коло учасників. А ще це приклад для молоді вести здоровий спосіб життя, показувати свої спортивні здобутки серед найсильніших".
Цього року у змаганнях брало участь близько 200 учасників. Це представники Полтавської області (Полтава, Хорол, Кременчук), а також Києва, Кривого Рогу, Миколаєва, Львова, Жовтих Вод.
У неофіційному заліку командної першості перше місце посіла збірна команда Полтавської обласної федерації Кіокушин карате, друге місце - збірна команда клубу "Банзай" (м. Полтава), 3 місце - збірна команда з м. Кривий Ріг.
Інформація про переможців. Полтавська обласна федерація Кіокушин карате почала свою діяльність на початку 90-х років, спочатку з декількох окремих інструкторів, потім були створені перші Клуби.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2011, 12:38 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації