Вхід | Реєстрація

70 художників – у вільному польоті

70 художників – у вільному польоті
У художників є повір’я: з початківця виросте митець, якщо досвідчений майстер залишить на ньому відбиток пензля. Першачкам кременчуцької художки пощастило?– їх вздовж і впоперек розмалювали 70 справжніх талантів.
Традицію у дії ми побачили на випускному вечорі в художній школі. Цього року випуск просто рекордний – аж 70 юних талантів. Зі школою випускники прощалися на оновленому подвір’ї. Більше немає непролазних хащ із дикорослих кущів. А вже у вересні в життя буде втілено новий ландшафтний дизайн для подвір’я школи. Задля цього сюди завезли нову родючу землю. Чисте світле подвір’я – це подарунок усім юним художникам від Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра».
— Образотворче мистецтво є однією з найдосконаліших форм діяльності, оскільки в художній палітрі відображений внутрішній світ людини. У вашій школі працюють чудові педагоги, які присвятили своє життя вихованню найкращих і дорогоцінних членів нашого суспільства – дітей, – зазначив у своєму привітанні Почесний Президент Всеукраїн­ського благодійного фонду «Джерело Дніпра», Почесний громадянин Кременчука Володимир Матицин.
Цей рік став насправді доленосним для кременчуцької художньої школи. Окрім рекорд­ної кількості випускників, школа отримала ім’я видатного художника Олександра Литовченка.
Випускникам художньої школи – лише червоні дипломи. Щоправда, відмінники не всі. Але ж ми знаємо, щоб бути талановитим та творчим, не­обов’язково відмінно вчитися. Достатньо мати у серці бажання творити, а в голові – тисячі різнобарвних ідей та фантазій.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації