Вхід | Реєстрація

Іноземка не знала що полишати автомобіль на два тижні в Україні не варто

Іноземка не знала що полишати автомобіль на два тижні в Україні не варто
Днями, 22 червня, о 23 годині 30 хвилин до Чутівського райвідділу міліції по допомогу звернулася 25-річна громадянка Латвії. Жінка повідомила, що вона мешкає в місті Краслава (Латвія).
Звернутися до міліції дівчину змусила прикра історія, яка сталася з її автомобілем. Жінка повідомила, що ще 8 червня о 21 годині під час поїздки з міста Харкова до міста Полтави на автомобілі "HONDA CIVIC" 2007 року випуску, який належить підприємству, де вона працює, автівка вийшла з ладу. Через поломку дівчина залишила автомобіль на узбіччі 387 кілометра автодороги Київ-Харків, неподалік смт. Чутово.
З того часу пройшло 14 днів. А коли дівчина повернулася (22 червня о 22 годині) на місце, де кілька тижнів тому залишила автомобіль, то виявила його відсутність. Наразі працівники міліції розпочали розшук транспортного засобу, і будуть вдячні громадянам, які можуть надати інформацію з цього приводу (Телефони: 0532-590725, 517757, або 102).
Також міліція рекомендує власникам транспортних засобів не залишати без нагляду свої автівки на тривалий час. Користуйтеся послугами евакуаторів та стоянок транспортних засобів, де здійснюється цілодобова охорона. Це допоможе вам уникнути подібних прикрих ситуацій та зберегти свою власність. У разі зникнення вашого майна, не зволікайте, а негайно телефонуйте в міліцію за номером 102, або повідомте іншим зручним для вас способом.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 червня 2011, 08:44 | Чутове | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації