Вхід | Реєстрація

Тринадцятирічний школяр з Полтави застрелив свого друга

Тринадцятирічний школяр з Полтави застрелив свого друга
Трагедія сталась 26 червня в одній із квартир багатоповерхівки по вулиці Кучеренка. Батьки Андрія (ім’я змінено), за його словами, на декілька днів поїхали на море відпочивати і залишили хлопця господарювати по дому самого. Перед від’їздом, вони наказали синові слідкувати за квартирою і суворо заборонили будь-кого приводити у помешкання. Однак, як це зазвичай буває, заборони батьків син не дослухався.
У суботу ввечері він запросив у гості двох своїх друзів, які проживають у тому ж будинку. Підліткам було добре разом, і з дозволу своїх батьків гості залишились у Андрія на ніч. Зранку наступного дня, коли Україна почала святкувати День молоді, до хлопців приєднався ще один знайомий – стало ще веселіше. У якийсь момент Андрій захотів показати товаришам мисливську гвинтівку свого вітчима. «Коли я витягнув рушницю, то вирішив пожартувати і дещо налякати друзів, - говорить Андрій. - Я взяв два патрони та зарядив зброю. Після цього по черзі направляв її на товаришів. У цей час в рушниці щось тріснуло. Тоді я не звернув на це увагу, однак, зараз думаю, що я випадково зняв її із запобіжника. За якусь секунду-другу пролунав постріл». Пострілом із рушниці хлопець поцілив у живіт своєму одинадцятирічному другу – він упав на підлогу, із рани потекла кров.
Підлітки дуже перелякались. Один із них просто втік з місця події, однак, Андрій із іншим товаришем, незважаючи на шоковий стан, все-таки зміг викликати швидку медичну допомогу та міліцію. На жаль, лікарям швидкої, які прибули на місце буквально за лічені хвилини, врятувати життя потерпілому не вдалося – рана була надто серйозна.
Зараз правоохоронцями проводиться подальша перевірка по даному факту та встановлюються всі обставини трагедії.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 червня 2011, 11:19 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації