Вхід | Реєстрація

Викрадений у Полтаві «ВАЗ» працівники ДАІ знайшли аж у Шишацькому районі

Викрадений у Полтаві «ВАЗ» працівники ДАІ знайшли аж у Шишацькому районі
У Полтаві 26 червня поточного року близько 8 години ранку на телефон «102» Ленінського райвідділу міліції поступив дзвінок від 30-річної жительки обласного центру. Міліціонерам жінка повідомила, що в період часу з 3.00. до 8.00 години на вулиці Красноградське шосе невідомі викрали її автомобіль марки «ВАЗ-2103», червоного кольору, який був припаркований біля будинку. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції. Орієнтування на затримання злочинців, що могли пересуватися на цьому транспортному засобі, було надане всім постам та нарядам ДАІ області.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів 28 червня близько 9 години працівники Полтавської роти ДПС ДАІ та ВДАІ Шишаччини викрадену автівку знайшли. Автомобіль знаходився аж в селі Воронянщина Шишацького району на польовій дорозі.
Під час огляду легковика працівники міліції виявили механічні пошкодження передньої та правої частини кузова. Крім цього у автівки був відірваний глушник та відсутнє праве переднє колесо.
Можливо саме ці технічні пошкодження і не дали змоги викрадачам рухатися легковиком далі.
На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Шишацького райвідділу міліції, яка наразі, разом з оперативниками Ленінського райвідділу Полтави, працює над встановленням особи, котра могла скоїти цей злочин.
Якщо вам відомі будь-які деталі, які стосуються незаконного заволодіння цієї автівки, або ви знаєте особу викрадача та місце його перебування, просимо повідомити до найближчого підрозділу міліції за номером 102, або на телефони довіри УМВС та УДАІ: 0532 517757, 590725. Конфіденційність гарантуємо.

Автор: СЗГ УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2011, 10:45 | Шишаки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації