Вхід | Реєстрація

Кременчуцькому водію «під кайфом» не дали виїхати на маршрут

Кременчуцькому водію «під кайфом» не дали виїхати на маршрут
Міліціонери Кременчука затримали водія маршрутного автобусу № 11, що належить одній з міських фірм, який працював на зміні у стані наркотичного сп’яніння. Завдяки пильності правосвідомих містян, які повідомили про цей факт правоохоронцям, вдалося не тільки припинити протиправну поведінку, але й вчасно усунути загрозу для життя і здоров’я людей, яку реально представляв водій «під кайфом».
28-річного водія «застали на гарячому» випадкові перехожі – безпосередньо в момент вживання наркотичного засобу. Побачивши через вікна автобусу як водій за допомогою шприцу вводить рідину бурого кольору, кременчужани негайно викликали міліцію.
Вилучений під час затримання підозрюваного речовий доказ було направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області для проведення хімічного дослідження; автобус поставлено на штраф-майданчик Державтоінспекції міста.
Як уже відомо, чоловік вжив розчин опію ацетильованого. Наразі за фактом незаконного вживання наркотичного засобу у місці масового перебування громадян порушено кримінальну справу (стаття 316 Кримінального кодексу України). За подібний злочин закон передбачає до 4 років обмеження волі або до 3 років позбавлення волі. Яке саме покарання нестиме горе-водій згодом вирішить суд.
А от небайдужим мешканцям Кременчука міліція щиро дякує за співпрацю та вчасне інформування про злочин. Оперативне реагування правоохоронців на повідомлення дало змогу попередити можливі травмування чи загибель кременчужан у ДТП. Адже цього дня водій мав працювати на маршруті з 8.00 до 16.00 години. І якби він виїхав у такому стані, хто знає, чим би закінчилась ця поїздка?!!

Автор: ВЗГ УМВС за матеріалами Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2011, 11:35 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації