Вхід | Реєстрація

На Лубенщині зловмисник викрав автомобіль у свого старшого брата

На Лубенщині зловмисник викрав автомобіль у свого старшого брата
За вихідні дні правоохоронці Полтавщини, завдяки своєчасному повідомленню громадян, «по гарячих слідах» викрили та затримали трьох викрадачів автомобілів.
Зокрема, минулої суботи, близько 23 години у Київському районі Полтави зареєстровано факт незаконного заволодіння службовим автомобілем вартістю близько 15 тисяч гривень, що належить одному з товариств з обмеженою відповідальністю. Повідомлення міліціонери отримали від працівників установи одразу після скоєння правопорушення. Через декілька хвилин на місці події працювала слідчо-оперативна група.
Декілька годин наполегливої праці дали позитивні результати і міліціонерам вдалося розшукати зниклий «ЗАЗ». Невдовзі було затримано й безпосереднього викрадача, яким виявився 49-річний полтавець, працівник однієї з приватних охоронних фірм області.
Аналогічний випадок трапився і у Лубенському районі. У ніч з 23 на 24 липня до чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення від мешканця сала Величківка. Чоловік повідомив, що хтось спокусився на його 32-річний автомобіль марки «Москвич ІЖ-412».
Через декілька годин силами працівників відділу карного розшуку Лубенського райвідділу міліції зловмисників було встановлено та затримано. «Мисливцями» виявилися двоє непрацюючих мешканців міста Лубни. Обидва вже мали кримінальний досвід, тож вирішили набуті знання «за спиною не носити» і знову повернулися на злочинну стежку.
Метою зловмисників було: розукомплектування автомобіля та здача частин автівки на металобрухт. Працювали дуже швидко, тож викрадену автівку правоохоронці виявили розібраною на повір’ї одного із спільників.
За аналогічним сценарієм ще одному непрацюючому лубенчанину вдалося викрасти з чужого подвір’я автомобіль марки «ВАЗ-21099». Будучи майстром на всі руки, чоловікові вдалося непомітно проникнути в чуже господарства, залізти в салон автомобіля та запустити двигун.
Власник, який виявив відсутність своєї машини, викликав міліціонерів. Зловмисника спіткала доля його попередників: через декілька годин він давав свідчення працівникам Лубенського міськвідділу міліції. Машину у справному стані було повернуто потерпілому. Власник транспортного засобу дуже здивувався, коли упізнав у зловмиснику свого молодшого брата.
Наголошуємо! Якщо вашим автомобілем незаконно заволоділи — негайно телефонуйте до міліції! Пам’ятайте, що у цій справі головний помічник правоохоронців – оперативність! Кожна зекономлена хвилина, а також будь-яка додаткова інформація збільшує шанс розшуку автомобіля «по гарячих слідах»!

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2011, 10:35 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації