Вхід | Реєстрація

Обережно, на Сорочинцях – крадії!

Обережно, на Сорочинцях – крадії!
«Гастролерка» з Кривого Рогу накинула оком на чужу сумочку, що була залишена без уваги.
До чергової частини Національного Сорочинського ярмарку звернулась 46-річна приватна підприємниця з Київської області з заявою про крадіжку її сумки з грошима та мобільним телефоном. За даними правоохоронців, у жінки викрали сумочку в той час, коли вона приміряла взуття. Менше ніж за півгодини міліціонери затримали злодійку. Тут, пояснюють правоохоронці, стали у нагоді відеокамери, завдяки роботі яких стражі порядку постійно слідкують за територію ярмарку – черговий на екрані монітору розгледів жінку, схожу за описом потерпілої на підозрювану.
Василь Кириченко, начальник сектору карного розшуку Миргородського міськвідділу міліції:
— Завдяки роботі окремих відеокамер вдалось з'ясувати, у який бік почала рухатись правопорушниця і швидше відслідкувати її.
47-річна зловмисниця, мешканка міста Кривий Ріг Дніпропетровської області, говорить: жертву вона обрала навмання, скориставшись її необачністю.
затримана:
— Вийшло так. Потребую грошей.
Відносно гастролерки наразі порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Правоохоронці перевіряють її на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 серпня 2011, 17:17 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації