Вхід | Реєстрація

Вправна шахрайка

Вправна шахрайка
Шахрайством в наш час нікого не здивуєш. Охочих до легкого заробітку доволі багато, як і тих хто дає їм цю можливість.
Довірливість, доброзичливість і привітність у таких ситуаціях, стають для громадян підлими ворогами, адже шахраї саме такими рисами людського характеру і користуються у своїй діяльності. А старенькі, довірливі господарі самі без зайвих зусиль ідуть на контакт, з такими людьми.
На думку окремих ошуканих, дехто із шахраїв володіє ще й гіпнозом, адже не встигнуть останні і декількох слів промовити, як громадяни самі без будь-яких умовлянь віддають їм гроші та коштовності.
Про те, що володіє гіпнозом 41-річна, мешканка Лубен стверджували одразу кілька ошуканих нею жінок. Адже розпочинаючи ще з 2008 року ця жінка заробляла собі на життя виключно шахрайством. На рахунку цієї вправної «леді» більше 10 ошуканих добропорядних громадян.
Якими лишень методами і способами шахрайка не користувалися у своїй діяльності. Це і підробка довідки про доходи для отримання кредиту в банку, і заволодіння шахрайським шляхом грошима у шести ошуканих громадян, загальна сума становить майже 7,5 тисяч грн.. Окрім зазначеного,  3 мешканки міста Лубен, яких жінка ввела в оману, з блискавичною швидкістю позбулися усіх своїх золотих прикрас.
У літній сезон «бізнес леді» також вирішила зайнятися ще й наданням туристичних послуг. Вона пропонувала своїм знайомим, а ті в свою чергу своїм знайомим і так далі, елітний відпочинок у престижному санаторії на березі Чорного моря. До того ж все це за досить помірну ціну – 1000 гривень з особи за місячне проживання і лікування в одному із пансіонатів м. Алупки АР Крим. Як виявилося пізніше, таких осіб назбиралося більше 10 чоловік. Усі вони мріяли про дешевий і комфортний відпочинок, але все, що вони отримали – попсовані нерви та спустошені гаманці.
Починаючи із травня місяця до чергової частини Лубенського міськвідділу УМВС України в Полтавській області стали надходити численні заяви від ошуканих громадян міста та району, в яких останні просили відшукати і покарати за всією суворістю Закону їхню кривдницю.
На сьогоднішній день кримінальна справа за ознаками злочинів передбачених ч.1, 2 ст. 190 Кримінального кодексу України перебуває на розгляді в Лубенському міськрайонному суді. Жінка обвинувачується у 10 фактах шахрайських дій. Тож подальшу долю цієї вправної шахрайки вирішить суд.

Автор: Олена Якимець, інспектор по роботі з населенням Лубенського МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2011, 14:33 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації