Вхід | Реєстрація

На Полтавщині з незаконного обігу вилучено більше 200 кг наркотичних засобів

На Полтавщині з незаконного обігу вилучено більше 200 кг наркотичних засобів
З урахуванням наркоситуації, яка склалася в державі, діяльність органів внутрішніх справ у напрямку протидії наркозлочинності керівництвом МВС України визнана одним із стратегічних напрямків.
Ураховуючи нові виклики наркозлочинності, особовий склад ОВС області продовжує проводити комплекс заходів, спрямованих на протидію незаконному розповсюдженню наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів і пропагування принципу життя без наркотиків.
Упродовж 11 місяців 2009 року на території області задокументовано більше 2000 наркозлочинів. Працівниками підрозділів БНОН викрито 4 канали надходження наркотичних засобів на територію області, у утому числі знешкоджено 1 міжнародний.
Викрито та задокументовано 2 організовані злочинні групи наркоділків, члени яких на території Полтави займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів. Знешкоджено 72 наркопритони і задокументовано 24 втягнення інших осіб у наркоманію.
З незаконного обігу вилучено більше 200 кг наркотичних засобів і близько 300 кг прекурсорів на суму більше 3,5 млн. гривень (за цінами «чорного» ринку).

Автор: Наталя Плакса, ГУМВС України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2009, 14:42 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації