Вхід | Реєстрація

«Займатися проституцією мене змушували чоловік і свекор…..»

«Займатися проституцією мене змушували чоловік і свекор…..»
Що може стати причиною для того, аби молода жінка пішла заробляти гроші, продаючи своє тіло? Деякі представниці прекрасної половини людства на подібні питання відповідають, що їх життя примусило, повне безгрошів’я, відсутність підтримки з боку рідних людей і цілковита безвихідь.
За їх твердженнями, саме такі причини стають найпершим поштовхом до здійснення хибного кроку у прірву.
Та іноді у житті бувають такі випадки, в які просто неможливо і не хочеться вірити. Бо навіть страшно усвідомлювати, що найближчі і найрідніші люди можуть стати підлими ворогами і свідомо змушувати займатися тим, що повністю знищує тебе як особистість.
Щось подібне сталося і з 30-річною Оксаною П. (імя змінено, - від авт.) мешканкою села Снітин Лубенського району, яка нещодавно розповіла свою жахливу історію правоохоронцям.
Жінка проживає з чоловіком та дітьми у свого свекра у Лубнах. Сім’я живе бідно. Адже ніхто не має постійного місця роботи. Родичі підробляють потроху де можуть. Однак наставали й такі часи, коли родина взагалі залишалась без копійки грошей. За таких умов чоловік та свекор не вигадали нічого іншого, як змусити Оксану йти в проституцію.
І ось 16 вересня цього року, за зайняття цією принизливою протиправною діяльністю, жінку затримала міліція.
Відповідаючи на запитання правоохоронців вона пояснювала, що ніколи в житті не пішла б на таке приниження, якби її не залякували і не погрожували чоловік із свекром.
«Вони мені говорили, що нічого без діла на чужих харчах сидіти, іди «працюй». А якщо не підеш, то виженемо з дому і дітей заберемо», - розповідала Оксана у міськвідділі міліції.
Середній заробіток від такої роботи, зі слів жінки, становив 300 – 400 гривень в день. Але усі «зароблені» нею гроші відбирав чоловік і примушував знову йти туди, звідки повернулася.
Отримавши таку інформацію, міліціонери вирішили допомогти молодій жінці повернутися до нормального життя та захистити її від свавілля родичів.
Та коли міліціонери зустрілись із чоловіком і його батьком, родичі в один голос стверджували, що ніхто жінку не змушував займатися проституцією. Мовляв, вона уже давно заробляє гроші таким способом. Тікає з дому на декілька днів, блукає невідомо де, а їм постійно доводиться її шукати.
Оскільки у цій ситуації у кожного своя «правда», правоохоронці ретельно перевіряють отриману інформацію.
Та хто щирий згодом з’ясує слідство. Адже наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України (Сутенерство, або втягнення осіб в зайняття проституцією).
За таку злочинну діяльність Закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4-ох до 6-ти років.

Автор: Олена Якимець, інспектор Лубенського МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2011, 11:33 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації