Вхід | Реєстрація

Убивцю-ґвалтівника із Ромодана тепер судитимуть в Лубнах

Резонансну справу про зґвалтування і вбивство 15-річної дівчинки розглядатиме Лубенський районний суд
Нагадаємо, у травні минулого року Полтавщину вразило звіряче вбивство: у Ромодані 18-річний юнак зґвалтував, убив та пограбував неповнолітню Ярославу Алексеєнко. Рідні та друзі загиблої із нетерпінням очікували рішення Миргородського районного суду. Вина юнака здавалася беззаперечною, оскільки експертиза за біологічними слідами довела факт жорстокого зґвалтування та вбивства. Проте вирок був — 1,5 року позбавлення волі за... крадіжку золотих сережок.
Миргородська міжрайонна прокуратура із таким вироком не погодилася і звернулася до Апеляційного суду області. Як повідомив «Полтавщині» керівник прес-служби полтавських правоохоронців Юрій Сулаєв, апеляцію задовольнили. Обласне слідче управління спрямувало резонансну справу на розгляд до Лубенського районну суду (не за місцем проживання обвинуваченого). Дата першого слухання не ще призначена.

Автор: Анна ДОВГОШЕЙ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2011, 12:32 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації