Вхід | Реєстрація

Двоє лубенських парубків «свиснули» відеокамери Центра професійної освіти

Двоє молодих лубенчан частенько полюбляли прогулятися нічним містом. Тож і того вечора, 20 травня, хлопці мандрували нічними Лубнами і дійшли до Центру професійної освіти.
Опинившись під вікнами даного закладу хлопці вирішили присісти на лавці та продовжити своє спілкування. Раптом 22–річний Олег помітив під дахом будівлі відеокамери зовнішнього спостереження. Порадившись, хлопці вирішили, що заклад не збідніє, якщо вони «позичать» кілька відеокамер для себе. Опинившись на даху будівлі Олег одну за одною зняв дві відеокамери та передав 21-річному Ігорю. Після процедури «конфіскації» молодики розійшлись по домівках.
Уранці наступного дня до міськвідділу міліції надійшло повідомлення від директора Центру професійної освіти про крадіжку двох відеокамер.
В заяві чоловік зазначив, що завдана сума збитків становить 1084 грн. Отримавши таку інформацію оперативники одразу розпочали пошуки невідомих крадіїв. Однак розкрити злочин за гарячими слідами на той момент не вдалося. Проте вже у вересні міліціонерам стали відомі особи, які обґрунтовано підозрювались у крадіжці відеокамер. І 22 вересня, в ході проведення оперативно–розшукових заходів, працівникам міліції вдалося затримати злодіїв.
Міліціонерам хлопці пояснили, що хотіли викрадені відеокамери встановити у себе вдома. Але їм не вдалося їх підключити. Тому камери весь цей час пролежали без діла.
Відеокамери міліціонери вилучили у одного із молодиків та повернули власникові.
Наразі триває дослідча перевірка, в ході якої вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років.

Автор: Олена Якимець, інспектор Лубенського МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2011, 12:10 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації