Вхід | Реєстрація

5 років за 2 мільйони

5 років за 2 мільйони
Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю встановили, що у грудні 2008 року керівник приватного підприємства укрив від держави майже 2 мільйони гривень, одержаних від реалізації товарів.
Як з’ясували правоохоронці, бізнесмен «забув» внести кругленьку суму до податкової декларації, яку подав до державної податкової інспекції. За встановленим фактом було порушено кримінальну справу за частиною 5 статті 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах), частиною3 статті 212 (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах) і частиною 2 статті 366 (службове підроблення з тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України.
Опісля закінчення провадження у кримінальній справі матеріали були направлені до суду. За порушення податкових зобов’язань суд призначив недобросовісному службовцю 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з використанням організаційно-розпорядчих повноважень та адміністративно-господарчих функцій строком на 3 роки.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2011, 11:55 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації