Вхід | Реєстрація

Майстер сервісного центру здавав у ломбард мобільні телефони клієнтів

Майстер сервісного центру здавав у ломбард мобільні телефони клієнтів
Днями співробітниками карного розшуку Автозаводського райвідділу міліції затримано 32-річного мешканця Кременчука, який шахрайським шляхом заволодів шістьма мобільними телефонами кременчужан
Встановлено, що нещодавно спритник влаштувався на роботу в один із сервісних центрів міста. Чоловіка взяли на випробувальний термін спеціалістом по ремонту мобільних телефонів. Пропрацювавши деякий час у «майстра» виникли матеріальні проблеми, які він вирішив уладнати за простою схемою – приймати на ремонт дорогі мобільні телефони і одразу ж здавати їх в ломбард.
Коли кількість мобільних телефонів досягла шести і за ними почали приходити клієнти, чоловік зник з місця роботи.
Наразі підозрюваного затримано. Правоохоронці вирішують питання щодо порушення відносно нього кримінальної справи за шахрайство (стаття 190 Кримінального кодексу України). За цією статтею зловмиснику загрожує штраф, або обмеження волі до трьох років.

Автор: Тетяна Романчук, КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2011, 11:57 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації