Вхід | Реєстрація

Пільговиків у транспорті побільшає

Андрій Матковський також повідомив: у 2010 році буде розширено перелік категорій громадян, які підлягають безкоштовному перевезенню у міському пасажирському транспорті загального користування за Програмою «Турбота». До існуючих восьми категорій додаються учні Полтавської вечірньої (змінної) школи № 3, сім’ї яких опинилися у складних матеріальних обставинах. Усього планується видати 4210 проїзних квитків – процес проходитиме під суворим контролем, списки в електронному вигляді потім нададуть перевізникам, щоб легше було перевіряти їх справжність. Перевезення громадян, для яких передбачені пільги чинним законодавством, здійснюватимуть при пред’явленні ними посвідчення..
Андрій Матковський висловив також своє ставлення до збільшення тарифів на проїзд у автобусах міжміського і приміського сполучення. Рішення про це підписав голова облдержадміністрації Валерій Асадчев. Такий розвиток подій непокоїть мера, до якого звертаються обурені подвійними стандартами ОДА міські перевізники. Адже їм тарифи область не підіймає, і вони опиняються порівняно з приміськими, які їздять, до речі, Полтавою теж, у неоднакових умовах. А паливо та запчастини коштують однаково і для тих, і для тих. Звичайно, мер не вітає підвищення ціни для полтавців, але й не хоче виникнення можливих перебоїв з транспортом, як буває у таких випадках в інших містах. Андрій Матковський бачить у діях ОДА політичну мету – створення умов для зупинки у Полтаві транспорту, яка має викликати обурення владою. Цього мерія не допустить, бо має шляхи розв’язання ситуації.

Автор: www.operativno.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2009, 15:45 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації